Welcome to Qingzhou Huashun proizvodnja robe Co., Ltd
Telefon: 0536-3297123
Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Qingzhou Huashun proizvodnja robe Co., Ltd
Adresa: Qingzhou, ShanDong, Kina
Kontakti: ljeto
Kontakt broj: 0536-3297123
Telefonski broj: 15376368726
Fax: 0536-3297123
E-mail: qzhssummer@foxmail.com
Website: www.chinaammoniumsulfate.com

News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Amonijev sulfat: Korist ekološke stabilnosti

11. prosinac, Amonijev sulfat tržište stabilno. Shanxi Amonijev raširena cijena 500 ~ 550 Juana (t cijena, isto dolje), u odnosu na prethodni mjesec, diže 30 ~ 50. U ovom trenutku, zima čizma, složena gnojiva biljke i sirovina nabave također nije idealno, urea, Silazni trend, ali kao jedna od varijanti azotni gnojivo amonij sulfat je relativno stabilna, zato? Istraživanje je pokazalo da svojstva Amonijev sulfat gnojiva, ali njihove proizvodnje, kapaciteta, cijena i više podliježu utjecaja ovog imanja.

Kapacitet i zaštita okoliša

"Kina je proizvodnja je prvi put korišten u amonijak i sumporne kiseline i Amonijev sulfat, ali 'Dvanaest i pet', uz ubrzanje od zaštite okoliša, uštede energije i smanjenje emisija, povećanje omjera nusproizvod amonijevog sulfata. Domaća proizvodnja amonijum sulfat nusproizvod gotovo svi došli iz drugih industrija, pa to mogu biti upućeni kao prateću industriju. Nusproizvod svoj glavni izvor za kaprolaktama koking postrojenja nusproizvod, nusprodukt elektrana, kemijske tvornice proizvodi i nusproizvod cyanuric kiseline od pet kategorija, Ukupni godišnji kapacitet proizvodnje od 12,5 milijuna tona. "Shandong Hong Liu Tao u industriji grupa kemijsku analizu, rekao je.

"Do 2012, Amonijev sulfat proizvodnja dolazi uglavnom od koksiranje industrije u našoj zemlji. Kaprolaktama koking razreda, razini i druge razine, i 52% i 18% amonijum sulfat proizvodnja. U posljednjih nekoliko godina, uz sve veću potražnju za ekološki, zaslađivanje, kemijski desulfurizacije moći tako veliki broj FGD izgrađen nusproizvod Amonijev sulfat proizvodnja porasla, tako da vaga kolu razreda, kaprolaktama razreda i na drugim nivoima kapaciteta do 4:4:2. "Industrija Analitičari.

Industrija prebivališta, rekao je, sa sve više stroge zaštite okoliša, elektrana i kemijske tvornice termoenergetskim nusproizvod Amonijev sulfat Proizvodnih kapaciteta nastavit će povećati.

Cijene rub ekološki

U 2015, uz povećanu zaštitu okoliša, nije uspjela proći zeleni Koks preduzeća je pretrpio više teških obustaviti proizvodnju za ispravljanje, nekoliko malih poduzeća u kolu su bili prisiljeni zaustaviti proizvodnju-industriju željeza i čelika, smanjenje potražnje za kokain, kola poduzeća bore ograničene proizvodnje radi. Koking postrojenja radni stope razina amonijaka su relativno niska, pogotovo krajem kolovoza i početkom rujna, Hebei poduzeća koja posluju u-oko kola samo 20% ~ 70% u trajanju od oko pola mjesec dana; 10-11 mjesec, veliki koking poduzeća koja posluju od manje od 85%. "Poduzeća proizvodnje Koksa, Amonijev sulfat i niske proizvodnje. Kao kokain poduzeća preživjeti teška, kada izlazni cut-off ili Ograničavanja proizvodnje poruke u koksiranje biljke, Amonijev sulfat cijene će rasti. "Industrija Analitičari.

Izvoz povećan zbog okoliša

"Struktura potrošnje je glavni izvoz amonijaka, umjetnih gnojiva i metala. U većim se koristi direktno, ekstruzija, granulacije i koriste u gnojivo, proizvodnja gnojiva, malo koristi u tekstila, kože, medicinu i tako dalje. Kao protok gnojiva, Amonijev sulfat također uživa preferencijalni politike gnojiva industrije, kao što su tarifnih Koncesija i tako dalje; a u smislu uvoz i izvoz pravila, Amonijev sulfat i ekološki proizvodi bescarinski izvoz, uvelike podržan Amonijev sulfat industriji razvoja. Amonijum sulfat Izvozi se uglavnom Izvozi u jugoistočnoj Aziji i drugim regijama, domaće proizvodnje značajno povećao i međunarodnom tržištu potražnje, izvoz povećan. Izvoz se očekuje 2015 ili domaće proizvodnje 50% ~ 60%. Izvoz u određenoj Mjeri olakšati proturječje između ponude i potražnje i cijene napuhane. "Industrija Analitičari.

Od 1. prosinca 2008, stanje vrijedi nula tarifnu politiku izvoza Amonijev sulfat, jedan od nekoliko nula tarife proizvoda u kemijskih gnojiva proizvode. Amonijev sulfat izvoza održava stalan rast u Kini u posljednjih nekoliko godina, pogotovo u 2015 amonijum sulfata Izvozi cijene ruža. Pokazuju carinski podaci, u siječanj-listopad, Kina je kumulativni izvoz 4.1503 milijuna tona amonijum sulfata, gore od 3.2983 milijuna tona u 2014 1 listopad 852,000 tone, povećanje od 25.83% i amonijaka u siječanj-listopad ove godine Prosječan izvoz cijena $ 132, 126.33 od 5,67 dolara u istom razdoblju prošle godine, ili 4,49%.

Analiza industrije, Amonijev sulfat je korist od ekološki proizvodi, Izvozi povećanu podršku iz nacionalne politike zaštite okoliša industrije. Amonijum sulfata mogu biti izvan tržišta neovisno od drugih vrsta masnoća.

Qingzhou Huashun proizvodnja robe Co., Ltd