Welcome to Qingzhou Huashun proizvodnja robe Co., Ltd
Telefon: 0536-3297123
Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Qingzhou Huashun proizvodnja robe Co., Ltd
Adresa: Qingzhou, ShanDong, Kina
Kontakti: ljeto
Kontakt broj: 0536-3297123
Telefonski broj: 15376368726
Fax: 0536-3297123
E-mail: qzhssummer@foxmail.com
Website: www.chinaammoniumsulfate.com

News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Boja premaza Amonijev sulfat 21% dušika 24 %S

Osnovni podaci
 • Broj modela:Boja Zrnatog

 • Vrsta izdanja:Brzi

 • Kemijski znak:Kemijske kiseline

 • Vrsta:Umjetno gnojivo

 • Specifikacija:21 %N

 • Klasifikacija:Dušika gnojivo

 • Infekcija na tlu:Fiziološki kiselina

 • Izgled:Zrnati

 • Zaštitni znak:QingZhouHuaShun

 • Porijeklo:ShanDong, Kina

 • Opis proizvoda

Amonijev sulfat 21% dušika Kaprolaktama razreda

Paket 50KG vreću,

Izgled:bijeli kristal, bijeli granulirani

Izvor, svježi materijal iz industrije otpada, nema štetnih tvari sadržaja

TKO SMO MI?
QingZhouHuaShun je na agro znanost tvrtke, osiguravamo tehnologija i rješenja za kupce i krajnje korisnike. Imamo više od 7 godina iskustva i stručnog tima. Naši proizvodi i usluge su pozicionirani u high-end, ne pratimo najjeftinije do luksuznih, samo pružiti najviše drugom proizvoda i usluga. Ali ono što mi daju ne samo proizvodi.

ŠTO MOŽEMO PRUŽITI?

1. puni rješenja za poljoprivrednike, trenutno naš proizvod raspon poklopac pesticida, Veterinarski lijek, gnojiva, sirovina andamp; završi proizvoda, agro stroja i alata, još uvijek držati odrastanja i delveoping, u bliskoj budućnosti možemo pružiti više za naše klijente.

2. na temelju customerand #39; s zahtjevima, možemo prilagoditi posebna formulacija andamp; posebne proizvode za naše Ciljno tržište i gosti i provjerite da li može samo naših kupaca tih proizvoda i formulacije, usporediti slične proizvode, naša će biti učinkovitiji, drugom i više dio.

3. tehnologija andamp; rješenja podršku, ne samo rješavamo proizvoda, proizvodnji, kvaliteti formulacija problema, isto tako dajemo savjete kako koristiti, što koristite, ispravnu uporabu itd.

4. tržište podrška, agrokemijskih ne vole druge industrije za posebnost, registracija je nepremostive barijere trag mnogi gosti tu stati. Ali sada naš klijent ne trebaju brinuti o tome, u početku suradnje možemo osigurati dokumente kako bi naš kupac proći registraciju (iskreno ne možemo osigurati sve dokumente za registraciju, ali većina od njih su u redu). Ali što ćemo učiniti daleko više od toga, nakon suradnje možemo poslati velike količine besplatni uzorak za krajnjeg korisnika, onda možete isprobati naš proizvodi pomoći krajnjeg korisnika upoznati naše nove proizvode, promotivni poklon, reklame proizvoda, za VIP klijenta, imamo više podrške, na primjer imamo popust u gotovini. Naša suradnja će biti čvrsto vezani

5.Cusomerand #39; s Brand prihvatljivo, možemo pružiti jedinstven pakiranje dizajn da zadovolji različite customerand #39; s zahtjevima.

6. nezavisna logistika odjel, potvrditi našu pošiljku učinkovito, brzo, sigurno, na vrijeme.

ZAŠTO IZBOR NAS?
Mi ne proizvodimo ništa direktno, sva proizvodnja je outsourced do tvornice
Ali mi nismo samo jednostavnih nosača...
Možda mislite, naša cijena će biti nema prednost? Mnogo veći od ostalih???
Moj odgovor će učiniti sve što očito

Možemo donand #39; t ulagati biljke izravno, što bi naš proizvod puno manje fiksni troškovi alokacije ulaganja, plaćamo samo mala naknada za obradu, Usporedba tradicionalnog tvornicu, naše cijene puno niže nego ih.
Možemo proizvesti, ali svih sirovina kupujemo sebi, za mnogo godina partnerstva i druge bolje uvjete, na primjer, bolja naplata, uvek možemo naći bolju kvalitetu i bolje cijena sirovina, jer nije poput one velike korporacije imamo pritisak velik novac.
U to vrijeme, možemo kontrolirati sve od sirovina, proizvodnje, inspekcije do transporta, provjerite je li ispravan proizvod, ispraviti kvalitete, ispravnu količinu dostavljen gosti.
Bogati tržište experience.eg,if poslujete gnojiva, možemo vam reći kada je najbolje vrijeme za kupnju, znamo kada je niska točka kada je najsvjetliji, uštedjeti mnogo novca i može napraviti više profita, uz tehnologiju i profesija su je najvažniji razlog gai to je kao #39; s zašto smo postojati kao metioned iznad , možete prilagoditi i dati stručni savjet.
Mi kombinirati tradicionalne trgovačko poduzeće i tvornica i #39; s prednost da služi vama. Osjećat ćete se drugačije.

PARTNERU I TRŽIŠTU.
Naše tržište: Europa (Rusija, Ukrajina), suprug Istočna Azija, Bliski istok, Afrika, Južna Amerika.
Partnera: Tražimo partnera iz naše Ciljno tržište koji može prihvatiti ideja i princip.
Nadamo se da naš partner isto kao i nas fokusirati na agrokemikalija, osigurati bolji proizvodi i rješenja za farmets, sve to na temelju dugoročne suradnje, nadamo se mogu odrasti zajedno.

Ako želite partnera iz Kine, koristit ćemo akciju to dokazati, da budemo najbolji pouzdan partner i prijatelj u Kini.

Dobrodošli na kontakt Ms.Summer

Web stranica:http://www.chinaammoniumsulfate.com

Tel:86-15621420172 0536-3299000

Qingzhou Huashun proizvodnja robe Co., Ltd