Welcome to Qingzhou Huashun proizvodnja robe Co., Ltd
Telefon: 0536-3297123
Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Qingzhou Huashun proizvodnja robe Co., Ltd
Adresa: Qingzhou, ShanDong, Kina
Kontakti: ljeto
Kontakt broj: 0536-3297123
Telefonski broj: 15376368726
Fax: 0536-3297123
E-mail: qzhssummer@foxmail.com
Website: www.chinaammoniumsulfate.com

News
Dom > Vijesti > Sadržaj

Wengfu: Kemijski rudarstva "beba"

"Kada je u pitanju upotreba phosphogypsum, najočitiji je koristiti phosphogypsum za proizvodnju građevinskog materijala, ali bilo je jednostavno niskom stupnju razvoja. Phosphogypsum sadrži mnoge vrijedne resurse, kao što su sumpor, ako se dobro, može ne samo smanjiti opskrbu pritisak oskudnih resursa, nego također za poduzeća kako bi se stvorili novi porast profita točku. "Što wengfu Group predsjednik on Haoming, dao grupe ukupne pristupa razvoju i korištenju phosphogypsum.


Kao jedan od vodećih poduzeća Kina je fosfor kemijske industrije, wengfu grupa je puno posla na sveobuhvatan iskorištenje phosphogypsum. "Razvijale istraživanja, pronašli smo da samo putem kemijskih sredstava, kroz tehnološke inovacije razvoja i korištenja phosphogypsum u kruti otpad se može maksimizirati funkciju svake tvari, uistinu može postići resursa recikliranje, nešto naizgled bezvrijedne dijete, otkrivajući neprocjenjive vrijednosti." Haoming je rekao. U ovom tečaju pod vodstvom wengfu grupa počela podebljano prakse i velikih iskoraka su napravljene.


Najpoznatiji je korištenje proizvodnju amonijevog sulfata iz phosphogypsum i njen ekonomski utjecaj je predstavila 10 puta razine rasta.


Ovaj reporter je saznao, tehnologija wengfu grupi nezavisna istraživanja i razvoj novih tehnologija, glavni proces je Metateza reakcije amonijevog karbonata i gips za proizvodnju amonijevog sulfata i kalcijevog karbonata. Wengfu imaju izrađen je korištenjem ove tehnologije u ovom trenutku godišnji izvoz od 250.000 tona amonijum sulfata biljka, uz godišnju potrošnju 520,000 tona phosphogypsum i 85,100 tona Ugljik dioksid smanjenje.


"To je u ovom trenutku odličan način za korištenje phosphogypsum. Ako koristimo toliko phosphogypsum gips ciglu proizvodnje, izlaz je 50 milijuna Yuana, a žele li koristiti tehnologiju rušenja proizvodnju amonijevog sulfata i kalcijevog oksida izlaz može doći do više od 400 milijuna Yuana. Ne istu ideju, različitih tehnologija, phosphogypsum u vrijednost povećana za gotovo 10 puta. Ovo je moć tehnologije. Razvijamo phosphogypsum, mora postojati pogodnosti za trajne. "Rekao je Haoming. Prema njemu, trenutno čestice amonijevog sulfata na međunarodnim cijena nije uspio prodati za $ 300/tonu.


Druga tehnika je korištenje phosphogypsum proizvodnji sumporne kiseline i vapna. Se razumiju ovu tehnologiju je Dehidracija phosphogypsum razrijeđenom suspenzija za vodu i bezvodnu gips, Unesite jedinstveni suspenzija calciner reaktor svojim raspadanjem, Miješani plin Sumporni dioksid ući sumporne kiseline sustav dobiva kroz pročišćavanje, transformacija, privlačenje sumporne kiseline. Trenutno, u skladu sa tehničkim tečaj, wengfu su izgradili godišnji proizvodni kapacitet od 5000 tona phosphogypsum raspadanje i pilota grijanje uređaja kroz optimalizaciju osnovnih parametara, pružaju osnovu za industrijalizacije.


"Phosphogypsum sadrži velike količine sumpora, s jedne strane imaju jaka korozivna zbog kiseline, donio velike frke prtljage dok s druge strane, sumpor i fosfatnih gnojiva proizvodnje i nedostatka bitnih resursa, svake godine za proizvodnju amonijevog uvesti milijune tona sumpora. Posebno u posljednjih nekoliko godina, visoke cijene za sumpor, teški teret na poduzeća i države. Stoga, ako kiselina razgradnje phosphogypsum, stvarno je korisna stvar. "Rekao je Haoming. Reporter je saznao da, 2010 godine, u wengfu uložio 430 milijuna Juana na novi set opreme, izdvajanja sulfata iz phosphogypsum, troši 1,5 milijuna tona fosfora gips proizvesti 600.000 tona sumporne kiseline.


Wengfu grupu pomoću kemijske razgradnje phosphogypsum koristi treće istraživanje phosphogypsum proizvodnji sumporne kiseline i kalcijeva Karbida. Tehnologija je dodavanjem smanjenje agent raspadanje reakciju u potopljeni luk peći, ispuštanje sumpornog dioksida, su kalcijev oksid, kalcijev oksid i Ugljik materijala dobivenog nakon reakcijom kalcij Karbida, kalcijev karbid. Kalcijev karbid je bila važna kemijskih sirovina, trenutni domaće godišnje potražnje od oko 10 milijuna tona, cijena 5000 Yuana/tona, pa phosphogypsum koristi za proizvodnju sumporne kiseline i kalcij Karbida ekonomske prednosti su značajne.


Osim toga, korištenje kalij sulfat proizvodnja iz phosphogypsum wengfu istražuje novi način razmišljanja. Prema on Haoming uvedena prije Ujedinjeno Kraljevstvo i Japan i Indiju, bivši Sovjetski Savez imao fosfor gipsa proizvodnja kalijevog sulfata i klorida konverzija metoda proučava, istražuje principe i parametre procesa. Ovom se metodom korištenja phosphogypsum mogu biti do 65% ~ 70%, za proizvodnju kalij sulfat je gnojivo visoke kvalitete, a nusprodukt Amonijev klorid, kalcijev karbonat može se gnojivo i cementnih sirovina. U međuvremenu, zasluzuju proizvodnja niska Potrošnja energije, niska ulaganja, gotovo da i nema "tri otpada", bez obzira na ekonomske i ekološke perspektive promocije.


Wengfu grupa dužnosnici novinarima trenutni wengfu fosfor gipsa koriste se 63%, daleko iznad razine potrebne od strane države. Wengfu sebe da se nadu u razdoblju "Dvanaest i pet", iskorištenje phosphogypsum udaljeni su 100%.


Međutim, rekao je novinarima da Haoming i unatoč dosta ljudstva i materijala sredstava za istraživanje i istraživanje, ekonomska vraća upućen, ali samo na svoje vlastite snage je preslab. Prema njegovom mišljenju, Opsežan korištenje phosphogypsum trebali pridaju veliku važnost relevantnih država odjela, sastoji se od odgovarajuće oraničnih kultura zajedničkog istraživanja provodi na ploči i postavi industrija-širok napora da se riješi ovaj problem.


"Razvoju gospodarstva, zdrav okoliš i graditi zelena kemijski je posao, jedan poduzetnik odgovornost. Ovo je beskonačno dobre stvari, i mi ćemo ustrajati s tim i potruditi. "Rekao je Haoming.

Qingzhou Huashun proizvodnja robe Co., Ltd